Tipster

Share This Post

Box / Sport

Campionatul european de box pentru juniori 22 Mai – 2 Iunie 2019

campionatul european de box

Vineri 24 Mai 2019 debutează campionatul european de box pentru juniori ( sportivi cu vârsta sub 16 ani), ediția de anul acesta desfășurându-se în România. Campionatul de box a stabilit deja un record, fiind competiția cu cei mai mulți participanți, peste 400.

Campionatul se desfășoară la Galați, la patinoarul Dunărea Galați, iar competiția se desfășoară în perioada 22 Mai – 2 Iunie 2019, cu sprijinul primăriei Galați.

Primăria speră astfel să relanseze într-un fel intersul pentru box în zonă și probabil pregătesc terenul pentru competiții mai importante, Va reuși orașul Galați să devină un centru important al boxului european? rămâne să vedem.

Pentru cei care nu știu, doi dintre cei mai cunoscuți boxeri Lucian Bute și Cristian Ciocan (Christian Hammer) și-au început cariera în Galați.

Deși campionatul european de box pentru juniori începe oficial pe 22 Mai, primele meciuri vor avea loc vineri, de la orele 15.00, respectiv, 18.00. Forul European a impus pentru al doilea an consecutiv să se organizeze simultan, ambele competiții, a băieților și a fetelor.

La această ediție și-au anunțat prezența ca susținători Mihai Leu și Dorel Simion.

Federația Română de box, prin pugiliștii conduși de experimentatul antrenor George Pertea speră ca la această ediție să cucerească cel puțin 4 medalii. Cele mai mari șanse de reușită le au cei 2 protagoniști de la turneul din Kharkov (Ucraina), Marco Manea și Adrian Preda.

La boxul feminin avem speranțe foarte mari la medalii, fetele antrenate de către Adrian Lăcătuș fiind favoritele categoriilor din care fac parte, iar alături de publicul roman drumul spre success este inevitabil.

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte