Tipster

Share This Post

Ponturi / Sport

14.05.2019 – West Brom vs Aston Villa

14.05.2019 – West Brom vs Aston Villa

ANGLIA: Championship – Play-off – Semifinale

În retutul meciului dintre formațiile West Brom și Aston Villa, găsim a favorită la calificare pe cei de la Aston Villa.

Aston Villa generează o medie de 16 ocazii de gol pe meci, acest fapt regăsindu-se în numărul mare de goluri marcate în această ediție de Championship, clasându-se pe locul al 3 lea în clasamentul goluri marcate, din 24 de echipe.

În schimb, echipa gazda, West Brom, are deficiențe mari în apărare, primind nu mai puțin de 62 de goluri în această ediție de campionat. Totuși, West Brom pe faza de atac stă la fel de bine ca Aston Villa.

Luând în considerare forma echipelor și toate aceste statistici, putem paria cu încredere pe una din următoarele variante:

  • total goluri peste 2.5 goluri în meci, având o cotă medie de 1.80
  • ambele marchează , având o cotă medie de 1.60
  • ambele înscriu și total goluri peste 2.5 goluri în meci, având o cotă medie de 2.10

P.S.: Cota medie este generată în urma consultării ofertelor generate de casele de pariuri stradale (agenții de pariuri) din România. Cotele se pot modifica până la începerea partidei.

Pont oferit de Candy Star – membru fondator al comunității #tipster

Share This Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Sari la bara de unelte